Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hírek

Tisztelt Szülők!
 
Tájékoztatom Önöket arról, hogy a koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben szóló 1102/2020. (Ill.14.) Korm. határozatban, valamint az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (llI.14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.
 
Március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre, melynek részleteiről a későbbiekben itt a honlapon, illetve a Kréta-naplón keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önöket és gyermekeiket.
Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik. A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával, kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.
 
 
 
Megértésüket köszönöm!
 
Kaszás László
Intézményvezető

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

 

 

 

__________________________________________________________________________________

 

Cikkek

Könnyűzenei Tábor Jelentkezés

2011.05.24

Felkerült a honlapra a könnyűzenei tábor jelentkezési lap!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek | Fényképek: Könnyűzenei Tábor

Ávéd János az Elektronikus-zenei versenyről

2011.05.24

 

Citerásaink a könyvbemutatón

2011.03.28

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Zongorista növendékeink sikerei

2011.03.28

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Látogatás Adán

2011.03.28

 

Elektronikus-Zenei Találkozó 2011

2011.03.28